Тиждень права

Одним із завдань сучасної шкільної правової освіти є вміння учнів

орієнтуватися у величезному потоці інформації. Навчити цього лише на уроці правознавства просто неможливо, тому в школі щорічно проводиться тиждень права, який включає в себе комплекс різноманітних форм позакласної роботи.

В рамках тижня були проведені заходи, спрямовані на забезпечення захисту прав дитини, дотримання національних та загальнолюдських морально-естетичних принципів, традицій. У школі були оформлені стенди «Права людини», випущенні стіннівки «Правовий бюлетень», проведено конкурс малюнків « Права дітей». Молодші школярі взяли участь у флешмобі « Кожна дитина має право…», складали пазли «В країну прав», мандрували сторінками казок «Порушення прав дітей в казках».

Учні середньої та старшої школи долучились до конкурсів на правову тематику «Правовий ярмарок», вікторини «Правовий ключик», лабіринту та квесту «Закон і ми». Класні керівники 1 – 11 класів провели тематичні виховні години з урахуванням вікових особливостей дітей.

Робота по формування правових відносин продовжується і далі. Вона сприяє розширенню знань учнів, формує вміння застосовувати норми моралі та права в повсякденному житті.


Галерея "Тиждень права 06 - 10.12 2021рік"

Заступник директора з ВР Аблаєва С.М.

Кiлькiсть переглядiв: 176