Святкові заходи присвячені Міжнародному жіночому дню 8 березня в СЗШ№7

Міжнародний жіночий день 8 березня – свято весни, любові та краси, свято, яке не обійшло уваги і жінок спеціалізованої загальноосвітньої школи №7. Так, 5 березня для прекрасної половини нашої школи був проведений феєричний концерт «Я – Зірка».

Святкову атмосферу у залі підтримували щирі вітання та побажання добробуту й злагоди, краси та кохання, невичерпної творчої енергії та нових професійних досягнень. Зокрема, з вітальним словом до жінок звернулася директор СЗШ№7 Колесник Анжеліка Леонідівна. Також, вона відмітила особливі досягнення учнів-переможців Всеукраїнських учнівських олімпіад та їх талановитих учителів-наставників.

Далі лунали привітання від найвідоміших зірок світового шоу-бізнесу: Олі Полякової, DZIDZIO, Тіни Кароль, Катерина Кухар, Вєрки Сердючки, Михайла Поплавського та багато інших. Своїми чудовими виступами та емоційністю виконання, учням школи вдалося зачарувати усіх, тому глядачі насолоджувалися чудовими виступами, щедро нагороджуючи артистів оплесками.

По закінченню концертної програми вчителі були запрошені до подорожі в квет-гру «Жінка navsi 100». Всі завдання та локації були динамічними та вишуканими, адже присвячувались жінці, яка, як і весна осяює його своєю красою і ніжністю, запалює в серцях кохання та сповнює життя дивовижною гармонією.


Галерея "8 березня 2020 рік"

Заступник директора з ВР - Аблаєва С.М.
Педагог-організатор - Маліцька А.М.

Кiлькiсть переглядiв: 375