Новий рік в СЗШ №7 – це яскраве, урочисте і веселе свято!

20-27 грудня 2019 року чарівне новорічне свято з Дідом Морозом, Снігуронькою та подарунками завітало до учнів СЗШ№7. Діти, одягнені у яскраві карнавальні костюми, побували у справжній новорічній круговерті.

Відомі казкові персонажі – Пісочник, Джек Холод, Зубна фея, Бугімен, Кошмарик, Дід Мороз та Снігуронька завітали в гості до учнів, подарували море емоцій, гарного настрою, пісень і хороводів. Діти з великим запалом та задоволенням брали участь у веселих рухливих конкурсах. Кульмінацією свята було вручення солодких подарунків дітлахам.

Для учнів 6-8 класів була проведена Ігрова новорічна програма з різноманітними конкурсами, іграми та танцювальними батлами, в яких діти брали участь з великим задоволенням.

Для учнів 9-11 класів школи була організована Новорічна дискотека. Старшокласники не стримували емоцій та захвату від святкової атмосфери.

Усі заходи, проведені у нашій школі, подарували море позитиву, дитячих усмішок, гарний передноворічний настрій, а також масу приємних емоцій виступаючим та глядачам.

Новий рік в СЗШ№7 м.Світловодськ

Заступник з ВР - Аблаєва С.М.
Педагог-організатор - Маліцька А.М.

Кiлькiсть переглядiв: 361