Один тиждень із життя шкільної родини

Майстерність, мистецтво виховання виявляється в тому, що вихователь створює для учнів атмосферу, насичену душевністю, атмосферу шукань, відкриттів не тільки наукових, суто пізнавальних, а й морально-естетичних. Увійшло в традицію проводити в кінці вересня в школі тематичний Тиждень, присвячений прекрасному педагогу – добротворцю Василю Олександровичу Сухомлинському.

Цього року в шкільній родині розгорнулося справжнє дійство, провідним мотивом якого стало щире, мудре слово Великого вчителя.

Розпочався Тиждень флешмобом «Селфі з книгою В.О. Сухомлинського» та колор-колажем «Живе слово Великого педагога». Вчителями було організовано добру справу «Відпусти книгу» у вигляді буккросингу. Цікавим став захід, «Книга-мандрівниця «Квітка сонця»», під час якого учні різної вікової категорії не тільки познайомилися з оповіданням В.О. Сухомлинського, а й мали змогу створити макет соняшника: «Життєві та моральні цінності особистості». Школярі були запрошені у творчу майстерню «Світ очима дітей». Краплю креативу додали до навчально -виховного процесу уроки серед природи «Продовж казку, подаровану світом». Вихованці стали учасниками інтерактивної гри «Склади цифри за зразком» та математичного твістеру. Родзинкою Тижня стала екскурсія в музей В.О. Сухомлинського, до якої долучилися педагогічні працівники школи.

початкові класи до тижня Сухомлинського 7


Галерея "Один тиждень із життя шкільної родини 2019"

Заступники директора з НВР
Гула Л.А., Марченко І.Г.

Кiлькiсть переглядiв: 310