День захисника України та Українського козацтва

Традиційно, у переддень 14 жовтня, в СЗШ№7 проводяться масштабні заходи присвячені Дню захисника України та Українського козацтва. Цей рік не став виключенням, бо ми також часточка нашої країни, і наше завдання - відроджувати й примножувати традиції українського народу.

З метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в учнів, 13 жовтня було проведено тематичні виховні години «Ми – роду козацького діти!» (1-4 кл.), «Україна – козацька держава» (5-8 кл.), «Від козака до сучасного захисника» (9-11 кл.).

Наші учні мають глибокі знання з історії українського козацтва. А завдяки проведеній українознавчій грі «Неймовірна круговерть. Козацьке коло», вони ще раз переконалися в тому, що козаки мали творчий і волелюбний дух.

Протягом дня погляд учнів та учителів школи привертала виставка приказок та прислів’їв «Козацький дух – непохитний» та інформаційний марафон з QR-кодами «Володарі гетьманської булави», які підготували учні всіх класів.

В рамках уроків фізичної культури були організовані різноманітні змагання і конкурси на фізичну витривалість та обізнаність історією українського козацтва.

Для учнів 10-А та 11-А класів були проведені уроки мужності «Батьківщину-мати умій захищати!», а у шкільній бібліотеці організована книжкова виставка «Де козак, там і слава!».

Проведення таких заходів допомагає дітям краще пізнати історію своєї країни, адже нашим сучасникам потрібно дбати про культурне і духовне відродження народу, потрібно навчитися пишатися тим, що ми – українці.


Галерея "День захисника України та Українського козацтва. 14 жовтня 2020 рік"

Заступник директора з ВР - Аблаєва С.М.
Педагог-організатор - Маліцька А.М.

Кiлькiсть переглядiв: 259