Заходи з нагоди відзначення Дня Соборності України

Щороку 22-го січня в Україні святкують День Соборності. Зметою формування національної свідомості школярів, виховання в них почуття патріотизму, людської гiдностi, глибокої поваги та любовi до Батькiвщини та з нагодивідзначення свята в школі організовано та проведено ряд заходів. До оформлення динамічного стенду «Україна єдина» долучилися бібліотекарі та члени шкільного парламенту.

Виставка творчих робіт «Моя країна - Україна» об’єднала юних художників.

Позмагалися в спритності, силі, витривалості учні, які взяли участь у спортивних змаганнях «Ми - козаки, ми – гордість України».

Класні керівники 1-11 класів провели виховну годину «Шукаючи Європу, ми знайшли Україну» та бесіду «Значення Акту Злуки в історії України», наголосивши, що історичним підґрунтям цієї дати стало проголошення Акту возз’єднання Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки, і було проявом віковічного прагнення українців до своєї незалежності.

Калейдоскоп мелодій «Музична Україна» не залишив байдужими тих, хто любить пісенну творчість нашого народу.

Свій поетичний хист показали учні 5 – 6 класів, запропонувавши шкільній родині авторські акровірші та сенкани, а старшокласники випробовували свої знання під час написання диктанту.

Тримаючи в руках прапорці областей України, учні та вчителі об’єдналися в живий ланцюг єднання «Ми – українці, ми – єдині», наголосивши на тому, що сила нашої держави – в єдності українських земель.

Заступник директора з ВР
Аблаєва С.М.


Галерея "Заходи з нагоди відзначення Дня Соборності України "

Кiлькiсть переглядiв: 466