Екологічне звернення

В рамках екологічного місячника, який проходить в СЗШ №7, був проведений марафон екологічних листівок, організований учнями 11 класу під керівництвом вчителя екології Лало Галини Володимирівни.
Мешканцям міста роздані листівки про збереження навколишнього середовища, небайдуже ставлення до екологічного стану своєї місцевості та із закликом нести відповідальність за нашу планету.

/Files/images/1.jpg

Звернення
учнів 11 класу
СЗШ №7 до світловодчан

/Files/images/3-1.jpg

Ми, молодь, усвідомлюючи всю глибину відповідальності за май­бутнє Природи і Людини, звертаємося до наших ровесників, пред­ставників старшого покоління, влади, усіх людей доброї волі. Ми не в праві закривати очі на екологічні негаразди в нашій області і в країні в цілому. Проблеми збереження водойм, зелених насаджень, зникнення рідкісних видів тварин і рослин, несанкціонованих сміттєзвалищ, стихійних ринків, безпритульних тварин, поширення інфекційних захворювань - мають одне джерело - кризу духовності.

У новому тисячолітті варто задуматися над тим, що несемо в нього ми. Ось ті принципи, що диктує нам совість:

- Бережи середовище, в якому живуть усі види.

- Поверни природі борги у сприйнятому для неї, натуральному вигляді і навчай цьому нове покоління людей.

- Хазяйнуючи, не шкодь природі і, тим самим, самому собі.



Земля - найбільша святиня роду людського. Заради здоров'я і щастя нинішнього та прийдешніх поколінь не оскверняймо її негідними помислами і вчинками.

Учитель екології
Лало Галина Володимирівна


Галерея "Екологічне звернення"

Кiлькiсть переглядiв: 351