Вчимося, вдосконалюємо фахову майстерність, креативно

28 листопада в СЗШ №7 відбулося засідання педагогічної ради, на якому розглядалося питання «Викладання як складової полі-функціональної діяльності вчителя на уроці». Методичний супровід до процесу надання освітніх послуг зробила директор школи Колесник Анжеліка Леонідівна. Вона зауважила, що ефективність навчально-виховного процесу залежить, перш за все, від вдало організованої управлінської діяльності, складовими якої є: планування, організація, стимулювання, контроль і аналіз.

Із ключовими питаннями сучасної освіти та перспективами нової української школи ознайомила присутніх заступник директора з навчально-виховної роботи Щербатко Тамара Володимирівна.

Про результати фестивалю уроків учителів вищої кваліфікаційної категорії розповіла заступник директора з навчально-виховної роботи Гула Людмила Анатоліївна.

Учасники засідання мали змогу ознайомитися із досвідом колег, які демонстрували свої творчі знахідки під час майстер-класу:

  • Культурологічний аспект уроку через запровадження міжпредметних зв’язків. Фрагмент бінарного уроку зарубіжна література – російська мова з теми «Любовна лірика Сапфо или Слово о человеке и его мире», вчителі Тригубенко О.М., Колесник А.Л.
  • Прийоми активізації творчої активності учнів на уроці англійської мови, учитель Лазаревич О.Г.
  • Оптимізація сучасного уроку в початковій школі через запровадження інноваційних технологій, вчитель Пісаревських І.А.
  • Урок як складова формування математичних компетентностей, вчитель Яременко Л.Г.
  • Всебічний розвиток молоді шляхом залучення їх до участі в Міжнародних конкурсах та проектах, зокрема в проекті Go Саmps, вчитель Малина В.Г.

Слід зазначити, що такі активні форми роботи під час методичних заходів, сприяють розвитку творчої активності педагогів, стимулюють їх до ефективного запровадження інтерактивних методів навчання, сприяють поширенню передового педагогічного досвіду та вдосконаленню професійної майстерності.

/Files/images/IMG_20161128_150704.jpg/Files/images/IMG_20161128_151217_1.jpg/Files/images/IMG_20161128_151242.jpg/Files/images/IMG_20161128_151322.jpg/Files/images/IMG_20161128_151851.jpg

Заступник директора з НВР Гула Л.А.

Кiлькiсть переглядiв: 352