День цивільного захисту в СЗШ №7

Згідно з планом основних заходів з підготовки цивільного захисту школи на 2017-2018 н.р., з метою забезпечення високої організованості, якісного і наочного проведення заходів на етапі практичної підготовки постійного складу та учнів школи до дій в умовах надзвичайної ситуації 20 квітня в СЗШ №7 проводився День цивільного захисту.

Навчальний процес у школі розпочався виховною годиною, яка підпорядковувалася темі «Жити цікаво та безпечно». До уваги учнів були запропоновані відеоролики, що пояснювали дії людини у разі виникнення надзвичайних ситуацій, демонструвалися майстер-класи з надання першої долікарської допомоги потерпілим, здійснювалося обговорення та розв’язання ситуативних завдань, які стосувалися безпеки людини.

Упродовж дня школярі брали участь у конкурсах диктантів та малюнків, виготовляли засоби індивідуального захисту під час уроків трудового навчання, змагалися в швидкості та спритності на уроках фізичної культури.

Крім того, в цей день було проведено комплексне об’єктове тренування: учні, педагогічний склад та обслуговуючий персонал злагоджено й швидко евакуювалися з будівлі за сигналом оповіщення «Пожежа в навчальному закладі». На шкільному стадіоні відбулася демонстрація дії вогнегасників на джерело загоряння.

Загалом, навчання, проведені під час Дня ЦЗ в СЗШ №7 вирізнялися чіткістю, актуальністю та злагодженістю дій.

Заступник директора з НВР Гула Л.А.


Галерея "День цивільного захисту в СЗШ №7"

Кiлькiсть переглядiв: 364