Гості в нашій школі

15 листопада 2017 року в нашій школі відбувся семінар заступників директорів з виховної роботи та педагогів-організаторів на тему «Через систему цінностей до гармонійного розвитку особистості».

Відкрила семінар директор школи Колесник А.Л., яка ознайомила присутніх з темою та її актуальністю в сучасній школі. Також методист з виховної роботи міського методичного кабінету Апанасенко Т.Л. познайомила присутніх з проблемою виховання особистості на основі національно-патріотичних цінностей.

Практичний психолог Ткаченко М.В. та соціальний педагог Драч О.К., переймаючи досвід початку ранку в учнів-першокласників за пілотним проектом, організували ранкову зустріч «Гармонія в нас», на якій всі учасники семінару познайомилися та висловили свої життєві цінності.

Заступник директора з ВР Аблаєва С.М. презентувала досвід роботи виховної служби в формуванні системи цінностей учнів школи. Метою виступу Світлани Миколаївни стало ознайомлення учасників з виховною системою роботи школи з питань розвитку життєтворчості особистості; обговорення та відпрацювання дій усіх учасників навчально-виховного процесу щодо виконання нормативної бази з питань виховної роботи у контексті виховної системи школи; підвищення рівня знань із питань методичної роботи заступників директорів з виховної роботи.

Найбільше позитивних та яскравих вражень учасники семінару отримали під час проходження квест-пригоди «Візьми! Тримай! Лови день! Думай на перед!». Педагог-організатор Полтавець А.М. ознайомила з методикою проведення квест-гри. Всі гості були розподілені на чотири команди, які пройшли чотири квест-станції. Кожна група виконавала завдання, в основу яких було покладено такі життєві цінності як патріотизм, працьовитість, свобода та здоров’я.

Учні школи також поділилися своїми цінностями з гостями і презентували мюзикл «Кіт в кедах».

Підводячи підсумки проведення семінару, учасники високо оцінили творчий нестандартний підхід педагогічного колективу до його проведення та розкриття різноманітних форм, видів роботи.


Галерея "Семінар заступників директорів з ВР та педагогів-організаторів 15.11.2017 р."

Педагог-тоганізатор Полтавець А.М.

Кiлькiсть переглядiв: 439