Виставка квітів та врожаю "Чарівний світ дитинства"

28 вересня виповнюється 100 років від дня народження видатного українського педагога, вченого Василя Олександровича Сухомлинського.

Кожного року на початку жовтня в рамках методичної декади, присвяченої творчому впровадженню педагогічної спадщини В.Сухомлинського, в СЗШ №7 проводиться виставка квітів та врожаю "Щедрість рідної землі", цього року тема виставки «Чарівний світ дитинства». Це справжнє осіннє свято, до якого діти готуються завчасно. Збирають найкращі, незвичайні, чудернацькі овочі та фрукти. І завдяки допомозі батьків, вчителів та творчій уяві, учні представляють справжні шедеври майстерності. Баклажани перетворюються на кумедних пінгвінів, звичайне яблуко - на веселого їжачка, а кабачки - на "дружню сімейку лісових тролей". Багато кошиків були наповнені овочами, фруктами, прикрашені квітами.

І хоч за вікном йшов дощик, у приміщенні школи було тепло й затишно від краси рукотворного дива, створеного учнями. Композицій було багато і на будь-який смак. Вони вражали фантазією, естетичним оформленням, творчою ініціативою.


Галерея "Чарівний світ дитинства"

Педагог-організатор А. Полтавець

Кiлькiсть переглядiв: 457