Ми – серед учасників спільноти кращих агентів змін

1 квітня 2017 року на базі НВО №6 у місті Кропивницькому відбулася визначна подія для сучасної української освіти – Друга регіональна (не)конференція miniEdCamp Kropyvnytskyi, темою якої було «HUB SCHOOL відчиняє двері». Нам випала чудова нагода: побувати на заході, який об’єднав небайдужу освітянську громаду.

Для спільної роботи та творчості зібралося понад 150 вчителів з Кіровоградщини та 11 експертів з різних куточків України. Цей захід став унікальною платформою для обміну педагогічним досвідом, співпраці і рішення спільних задач за принципом «Give-Get» («Дай, якщо можеш – Візьми, якщо хочеш»). Демократичні засади заходу відчутні були з першої хвилини: учасники мали змогу самі визначати, які локаційні сесії відвідувати. Педагоги мали можливість вільно висвітлювати свої думки, поширювати свій досвід в атмосфері, що об’єднує.

Цей проект зародився під гаслом: «Голос кожного вчителя повинен бути почутий!». Вперше EdCamp було проведено у 2010 році натхненними едукаторами з Філадельфії (США). На сьогодні понад 950 заходів у 26-ти країнах світу об'єднали 70 000 педагогів і різних стейкхолдерів навчального процесу з усіх куточків земної кулі для відкритого обміну учительським досвідом, співпраці й вирішення спільних завдань.

EdCamp – це захід з позитивною практикою, що допомагає вчителям, які хочуть змін, будувати іншу систему, покращувати роботу школи ХХІ століття. А спілкування у форматі (не)конференцій, обмін досвідом на них – це прекрасна нагода для підвищення власної кваліфікації та незабутнє враження від спілкування з однодумцями.

Директор СЗШ №7
Колесник А.Л.,
заступники директора з НВР
Гула Л.А., Щербатко Т.В.

Галерея "miniEdCamp Kropyvnytskyi 2017"

Кiлькiсть переглядiв: 269