Українські звичаї — душа народу

Споконвіку українському народу було притаманне трепетне ставлення до традицій. Навіть після прийняття християнства українці зберегли багато своїх народних стародавніх звичаїв, які передавалися від покоління до покоління як життєдайний скарб, здатний наповнити душу любов’ю, світлом і добром. Доторкнутися до найцікавіших сторінок рідного народу, зануритися у його багатющий досвід, виплеканий не одним поколінням наших пращурів, таку мету переслідували учні та вчителі СЗШ №7.

Напередодні Старого нового Року (13 січня) учні 11-А класу разом з учителем української мови та літератури Гулою Л.А. та класним керівником Бабенко О.І привітали педагогічний колектив ще з одним святом зимового циклу. Акорди жвавої колядки, щирі побажання, які супроводжувалися майстерною грою юних акторів, не залишили байдужим жодного гладача. Традиційно щедрувальники не йдуть з оселі без гостинців. Не стало винятком і дійство, презентоване старшокласниками. Від господині-директора школи Колесник А.Л. юнаки та дівчата одержали смачний пиріг.

Саме такі заходи віють на серце кожного з нас чаром рідної стихії і є для душі живущим бальзамом, який сповнює її могутньою силою.


Галерея "Щедрівки"

Кiлькiсть переглядiв: 366